Gourmet spire?

Da kan man jo leie en kokk. Kurs er altid gøy. Dele kunnskap og oppskrifter er altid en glede og viktig for å bringe kunsten av god matlaging videre. Jonatan har aldri hvert den kokken som skjuler sine triks og oppskrifter og er villig til å dele de med både profesjonelle kokker og den glade gourmet.

Kurset kan gjennomføres både på dagtid eller ettermiddag og kveld. Vi skal lage en tre retters meny sammen. Samt litt sanking etter urter, blomster og ugress om sesongen tilbyr det. Flere retter eller amuse bouche(tygg) kan avtales.  

Vi enes om hvilken retning menyen skal baseres på og hvilke råvarer vi ønsker å bruke. Hvilke teknikker som er intressant og hvilken vansklighets grad man ønsker.

Oppskriftshefte og en glad kokk ingår i avtalen.

Vinkelner kan også i noen tilfeller hentes inn til middagen for å fortelle om vinen som passer til og dele sin kunnskap i faget.

Alle råvare og drikkevarer kjøpes av deg/dere etter liste fra Jonatan om ikke det er noen ting som er vanskelig å skaffe. Da betales det også.

Priser fra kr 1700,- (3-retter) per deltaker. Beregner 3-4 timer. 

Betaling via kort treminal. 

Ta kontakt for avtale og tilbud

Håper vi sees!