Over årene har flere spurt og leid inn Jonatan for å konsultere og inspirer forskjellige restauranter og hoteller. Mest gjennom gjestespill som en naturlig del av jobben på kjøkkenet og dialogen, men også som en direkte konsult.

Gjennom over 24 år i bransjen ligger det mye lærdom i alle aspekter av drift innen bransjen. Og av og til kan noen gnister som fører til nytt giv og konsepter helt enkelt komme gjennom å hente inn utenforstående og spille ball med hverandre. 

Vi kan hjelpe til med å inspirere og forbedre:

Menyer

Høsting av natur

Opprette gode relasjoner med lokale leverandører

Rutiner

Teambuilding

Økonomi

Konsepter og ideer

Og ellers settes erfaring og fantasien ingen grenser


Priser og betingelser:

9000,- per dag (8timer)/ 1125,- per time

499,- per time eksternt arbeid (for eksempel hjemmekontor)

Varighet avhenger av størrelse på prosjekt. 

Oppdrag i Drammen og umiddelbar omegn taes ikke.