Over årene har flere spurt og leid inn Jonatan for å konsultere og inspirer forskjellige restauranter og hoteller. Mest gjennom gjestespill som en naturlig del av jobben på kjøkkenet og dialogen, men også som en direkte konsult.
Gjennom over 24 år i bransjen ligger det mye lærdom i alle aspekter av drift innen bransjen. Og av og til kan noen gnister som fører til nytt giv og konsepter helt enkelt komme gjennom å hente inn utenforstående og spille ball med hverandre.
Vi kan hjelpe til med å inspirere og forbedre:
Menyer
Høsting av natur
Opprette gode relasjoner med lokale leverandører
Rutiner
Teambuilding
Økonomi
Konsepter og ideer
Og ellers settes erfaring og fantasien ingen grenser
Priser og betingelser:
9000,- per dag (8timer)/ 1125,- per time
499,- per time eksternt arbeid (for eksempel hjemmekontor)
Varighet avhenger av størrelse på prosjekt.
Oppdrag i Drammen og umiddelbar omegn taes ikke.